• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek kmynų (smulkinti)
  • 3 vienetai rozmarino (lapeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (liesa)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 750 gramų raugintų kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek kmynų (smulkinti)
  • 3 vienetai rozmarino (lapeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos (liesa)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 750 gramų raugintų kopūstų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja.
    Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai ir supilama grietinėlė.
    Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi.
    Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų.
    Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai padažas.
    Skanaus.

Autorius: Vidutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų