Visų pirma nulupame ir apverdame apie 10 min. bulves. Apvirus bulves nusunkiame vandenį ir atvėsiname. Kiaulienos nugarinę pamušame, pabarstome druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Šoninę, bulves ir šampinjonus supjaustome 0,3-0,5cm riekelėmis. Visus produktus paeiliui dėliojame į skardą; pirma šoninę, ant jos išklojame bulves, toliau mėsą, majonezo sluoksnį, ant jo išdėliojame šampinjonus ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min. Vėliau ant kepsnio užtarkuojam sūrio ir kepame dar 15min. Neišpasakytai skanu, vyras atsitraukt negalėjo, jau nekalbant, kad su kuo nors dalintųsi - aš tik paragaut spėjau. Įtariu, tai bus firminis vyro patiekalas. Tarp kitko kepsnys net šaltas nepakartojamai skanus!!! Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų majonezo
200 gramų pievagrybių
200 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
5 vienetai kiaulės nugarinės (gabaliukai)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
200 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visų pirma nulupame ir apverdame apie 10 min. bulves. Apvirus bulves nusunkiame vandenį ir atvėsiname. Kiaulienos nugarinę pamušame, pabarstome druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Šoninę, bulves ir šampinjonus supjaustome 0,3-0,5cm riekelėmis. Visus produktus paeiliui dėliojame į skardą; pirma šoninę, ant jos išklojame bulves, toliau mėsą, majonezo sluoksnį, ant jo išdėliojame šampinjonus ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min. Vėliau ant kepsnio užtarkuojam sūrio ir kepame dar 15min. Neišpasakytai skanu, vyras atsitraukt negalėjo, jau nekalbant, kad su kuo nors dalintųsi - aš tik paragaut spėjau. Įtariu, tai bus firminis vyro patiekalas. Tarp kitko kepsnys net šaltas nepakartojamai skanus!!! Skanaus!