INGREDIENTAI:
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek muskato
- 8 vienetai vyniuogių (žaliosios)
- 120 gramų lašišų (filė)
- 3 vienetai lydekų (filė)
- 50 gramų baltojo vyno
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- 50 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (žuvies (rytietiški))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą supjaustome 2,5 cm kubeliais. Jūros lydekos filė supjaustome išilgai pusiau padarant vienodas juosteles. Pabarstome prieskoniais. Lašišos kubelius apsukame jūros lydekos juostelėmis ir susmeigiame smeigtukais. Kepame svieste iš abiejų pusių. Baigiant kepti, sudedame pomidorų padažą, supilame vyną ir grietinėlę bei suberiame prieskonius. Sudedame vynuoges be odelės, užviriname ir patroškiname 5 minutes.
REKLAMA