1 valgomasis šaukštas druskos (Kotanyi ,,Mėsą minkštinanti druska'')
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas prieskonių (Kotanyi ,,Paukštienos marinatas'')
1 vienetas prieskonių (Kotanyi paukštienos ant grotelių prieskoniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiukus susmulkinti. Aliejų, actą, citrinos sultis bei paukštienos marinato prieskonius išmaišyti ir gauta mase ištrinti vištienos gabaliukus. Palikti marinuotis per naktį. Prieš kepimą suberti paukštienos prieskonius, sezamų sėklas, bei šaukštelį mėsą minkštinančios druskos ir viską gerai išmaišyti. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min. ant grotelių, arba skardoje. Tinka valgyti su česnakinėmis morkų salotomis ir bulvių koše. Skanaus.
1 valgomasis šaukštas druskos (Kotanyi ,,Mėsą minkštinanti druska'')
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas prieskonių (Kotanyi ,,Paukštienos marinatas'')
1 vienetas prieskonių (Kotanyi paukštienos ant grotelių prieskoniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiukus susmulkinti. Aliejų, actą, citrinos sultis bei paukštienos marinato prieskonius išmaišyti ir gauta mase ištrinti vištienos gabaliukus. Palikti marinuotis per naktį. Prieš kepimą suberti paukštienos prieskonius, sezamų sėklas, bei šaukštelį mėsą minkštinančios druskos ir viską gerai išmaišyti. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min. ant grotelių, arba skardoje. Tinka valgyti su česnakinėmis morkų salotomis ir bulvių koše. Skanaus.