Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vanilę. Įmaišykite pasukas, kiaušinius ir miltų bei kepimo miltelių masę. Šokoladą sutarkuokite ir kartu su smulkintomis mėtomis įmaišykite į tešlą. Sudėkite tešlą į kepimo formeles ir šaukite į 180 laipsnių orkaitę. Keksiukai kepa apie 30 minučių.
Autorius: Audronė
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
4 lašai vanilės (esencija)
1 vienetas kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
1 sauja mėtų (švieži lapeliai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
250 gramų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vanilę. Įmaišykite pasukas, kiaušinius ir miltų bei kepimo miltelių masę. Šokoladą sutarkuokite ir kartu su smulkintomis mėtomis įmaišykite į tešlą. Sudėkite tešlą į kepimo formeles ir šaukite į 180 laipsnių orkaitę. Keksiukai kepa apie 30 minučių.