INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 50 mililitrų kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 mililitrų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 125 gramai sviesto
- 0.5 stiklinės razinų
- 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 0.5 stiklinės romo (tamsus)
- 4 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Razinas užpilti romu ir mirkyti dvi valandas.
Sumaišyti išsijotus miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską. Įmaišyti kokoso drožles ir cukrų. Kitame inde išplakti ištirpintą sviestą su pienu ir kiaušiniais. Įmaišyti razinas su romu. Maišant šaukštu supilti sausus ingredientus. Dėti tešlą į keksiukų formeles, pabarstyti kokoso drožlėmis ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Gaunasi 18 keksiukų.
Autorius: http://forelle.blogas.lt