šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais. Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos. Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų. Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min. Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų. Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra. Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
25 gramai krakmolo
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (minkštas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek uogienės (braškių/vyšnių arba šaldytos uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišyti miltus, sumaišyti su karkmolu ir kepimo milteliais. Į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles (jei naudojate metalines formeles, jei vienkartines, ištepti niekuo nereikia) dėti po 1,5 šaukšto tešlos. Ant viršaus dėti pagal savo skonį truputi uogų. Kepti 200-220 temperatūroje 20-25min. Jeigu kepėte metalinėse formelėse, būtinai iškepus iškarto išimkite iš jų. Iškeptus keksiukus apibarstyti cukraus pudra. Labai skanu ir greita, nepavykti tiesiog negali. Skanaus!