INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 50 gramų slyvų (džiovintos)
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų sūris (kietasis)
- 100 gramų kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.
Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).
Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).
Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 50 gramų slyvų (džiovintos)
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų sūris (kietasis)
- 100 gramų kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.
Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).
Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).
Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.
Autorius: Sandra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI