1 stiklinė 200 ml talpos. Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas. Įmaišyti uogienę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Miltų mišinį įmaišyti į tešlą. Sudėti tešlą į kepimo formą. Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes. Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.
Autorius: Živilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
375 gramai kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė uogienės
1 stiklinė pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinė 200 ml talpos. Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas. Įmaišyti uogienę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Miltų mišinį įmaišyti į tešlą. Sudėti tešlą į kepimo formą. Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes. Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.