Sodraus skonio, purus ir lengvas – sunku sustoti valgyti. Jis tiesiog nuodėmingai skanus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės kefyro
- 1.5 stiklinės cukraus
- 1 stiklinė miltai
- 1 stiklinė aliejaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 6 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.
- Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.
- Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.
- Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.
- Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.
- Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
REKLAMA