Trapios tešlos karštas užkandis su faršu.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų miltai
- 200 gramų sviesto
- 3 vienetai kiaušinių
- 100 mililitrų vandens (karštas)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 žiupsneliai pipirai
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 žiupsneliai bazilikų
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 2 kiaušinių, grietinės, sviesto ir miltų (dedu tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti), minkau tešlą.
- Kiaulienos faršą skaninu druska, baziliku, pipirais ir smulkitais svogūnais.
- Maišant faršą plikau verdančiu vandeniu, dar kartą gerai permaišau ir dedu 1 valandą į šaldytuvą.
- Formuoju tešlos krepšelius, dedu po truputį faršo.
- Tepu kiaušinio plakiniu ir kepu 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
REKLAMA