• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 riekių duonos
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 gramų dešros
  • 50 gramų raugintų agurkų
  • 50 gramų pomidorų pastos
  • 50 gramų svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 riekių duonos
  • 200 gramų sūris (fermentinis)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 gramų dešros
  • 50 gramų raugintų agurkų
  • 50 gramų pomidorų pastos
  • 50 gramų svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite svogūnus, su šlakeliu aliejaus dėkite juos kepti į keptuvę. Apkepinę šalia suberkite pasmulkintus pievagrybius, raugintus agurkus bei pomidorus. Pakepinkite keletą minučių.
  2. Ant duonos dėkite po dešros gabaliuką, keletą šaukštų pakepintų pievagrybių su daržovėmis, uždėkite po šaukštelį pomidorų padažo ir gausiai užbarstykite tarkuotu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų