Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite su 3 šaukštais kakavos sumaišytą 1 stiklinę cukraus. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau nei pusės stiklinės pieno). Gautą šokoladą maišykite iki užvirimo. Labai skanu su ledais. Skanaus.
Autorius: Tadas
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek pieno
0.5 sviesto (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite su 3 šaukštais kakavos sumaišytą 1 stiklinę cukraus. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau nei pusės stiklinės pieno). Gautą šokoladą maišykite iki užvirimo. Labai skanu su ledais. Skanaus.