Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
1 vienetas karpių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpį išvalyti, gerai nuplauti ir supjaustyti riekelėmis. Įtrinti tokiu mišiniu: spaustos citrinų sultys, šlakelis alyvuogių aliejaus, citrinpipiriai, druska. Palaikyti šaltai apie valandą. Kiekvieną karpio riekelę apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Skanaus!