• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek sultinio (kubelis ar drebučiuose)
  • šiek tiek grietinėlės
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek sultinio (kubelis ar drebučiuose)
  • šiek tiek grietinėlės
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį išvalyti. Galvą virti nedideliame kiekyje vandens (sultinio), pagardinus mėgstamais prieskoniais. Tada išimti galvą ir dėti karpio gabalėlius (be kaulų), pagardinti prieskoniais. Pavirus, supilti grietinėlę, sukrėsti svieste pakepintą, stambiai tarkuotą morką ir dar kartą užvirinti. Supilstyti į indelius ir padėti šaltai, kad sustingtų. Tai Labai senas močiutės receptas.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų