• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Carpaccio arba karpačio yra gaminamas iš jautienos išpjovos. Mėsa užšaldoma kelioms valandoms, tuomet supjaustoma labai plonais griežinėliais, kurie išdėliojami lėkštėje. Pabarstoma druska ir juodaisiais pipirais bei apšlakstoma citrinos sultimis. Šis patiekalas valgomas žalias, kepti ar kitaip termiškai apdoroti negalima.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų