• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)
  • 1 sauja krapų
  • šiek tiek laurų lapų (virimui)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 gramai kiaulės faršo
  • 125 gramai jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Itališkos žolelės)
  • 1 kilogramas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname,kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)
  • 1 sauja krapų
  • šiek tiek laurų lapų (virimui)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 125 gramai kiaulės faršo
  • 125 gramai jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Itališkos žolelės)
  • 1 kilogramas kiaulės karkos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname,kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų