Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname,kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)
1 sauja krapų
šiek tiek laurų lapų (virimui)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas svogūnų
125 gramai kiaulės faršo
125 gramai jautienos faršo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Itališkos žolelės)
1 kilogramas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname,kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)