INGREDIENTAI:
- 400 gramų avižų (kruopos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek pieno
- šiek tiek vandens
- 100 gramų dešros (Panerio gabaliukais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kruopų ir vandens išvirti košę. Po to likusias sudedamąsias dalis sudėti į košę ir gerai išmaišyti. Valgyti su pienu.
Autorius: Antanas
INGREDIENTAI:
- 400 gramų avižų (kruopos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek pieno
- šiek tiek vandens
- 100 gramų dešros (Panerio gabaliukais)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kruopų ir vandens išvirti košę. Po to likusias sudedamąsias dalis sudėti į košę ir gerai išmaišyti. Valgyti su pienu.
Autorius: Antanas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI