0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
1 arbatinis šaukštelis acto
0.5 stiklinės vandens
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.
Autorius: Ineta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 vienetai obuolių
0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos arba smulkinti riešutai)
1 arbatinis šaukštelis acto
0.5 stiklinės vandens
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius pasmeigiame ant pagaliukų. Į gilesnę keptuvę ar mažą puodą supilame cukrų ir vandenį. Maišome tol, kol cukrus ištirpta. Kai masė užverda įpilame acto, tada įmaišome sviestą. Maišydami verdam 7-10 min. Apvoliojame obuolius gauta karamele ir riešutais arba sezamais. Obuolius padedame ant kepimo popieriaus ir palaukiame kol sustings.