Vištieną, paprikas, bazilikus, kumpį supjaustome kubeliais. Sukapojame šviežius bazilikus. Viską sumaišome su džiūvėsėliais, pienu, prieskoniais, kiaušiniais ir sutarkuotu sūriu. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir kepame iš šios masės blynelius. Kiekvieną apkepame po 3-4 minutes.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
1 sauja bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek muskato
2 vienetai paprikų (saldžioji)
100 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
0.5 kilogramo vištos filė
2 vienetai kiaušinių
200 gramų džiūvesėlių
2 valgomieji šaukštai pieno
50 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną, paprikas, bazilikus, kumpį supjaustome kubeliais. Sukapojame šviežius bazilikus. Viską sumaišome su džiūvėsėliais, pienu, prieskoniais, kiaušiniais ir sutarkuotu sūriu. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir kepame iš šios masės blynelius. Kiekvieną apkepame po 3-4 minutes.