Svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti svieste. Kai suminkštės, sudėti skiestą vandeniu pomidorų pastą ir dar patroškinti 5 min. Agurkus nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir pamerkti 0,5 stiklinės vandens. Kalmarus taip pat supjaustyti šiaudeliais, pasūdyti, apvolioti miltuose ir apkepti svieste. Visus paruoštus produktus sumaišyti, sudėti laurus, pipirus ir troškinti 15 min. Prieš valgį troškinį paskaninti žalumynais.
Autorius: Solveiga
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (rauginti)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų
3 vienetai svogūnų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
600 gramų kalmarų
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti svieste. Kai suminkštės, sudėti skiestą vandeniu pomidorų pastą ir dar patroškinti 5 min. Agurkus nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir pamerkti 0,5 stiklinės vandens. Kalmarus taip pat supjaustyti šiaudeliais, pasūdyti, apvolioti miltuose ir apkepti svieste. Visus paruoštus produktus sumaišyti, sudėti laurus, pipirus ir troškinti 15 min. Prieš valgį troškinį paskaninti žalumynais.