• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 600 gramų kalmarų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti svieste. Kai suminkštės, sudėti skiestą vandeniu pomidorų pastą ir dar patroškinti 5 min.
    Agurkus nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir pamerkti 0,5 stiklinės vandens.
    Kalmarus taip pat supjaustyti šiaudeliais, pasūdyti, apvolioti miltuose ir apkepti svieste.
    Visus paruoštus produktus sumaišyti, sudėti laurus, pipirus ir troškinti 15 min.
    Prieš valgį troškinį paskaninti žalumynais.

Autorius: Solveiga

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 600 gramų kalmarų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti svieste. Kai suminkštės, sudėti skiestą vandeniu pomidorų pastą ir dar patroškinti 5 min.
    Agurkus nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir pamerkti 0,5 stiklinės vandens.
    Kalmarus taip pat supjaustyti šiaudeliais, pasūdyti, apvolioti miltuose ir apkepti svieste.
    Visus paruoštus produktus sumaišyti, sudėti laurus, pipirus ir troškinti 15 min.
    Prieš valgį troškinį paskaninti žalumynais.

Autorius: Solveiga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų