Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti minkštimą. Avokadų minkštimą ir nuluptą obuolį be sėklalizdžių supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti šviežiai išspaustomis citrinos sultimis. Papriką ir agurką taip pat supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su obuoliais bei avokadais. Susmulkintus kietai virtus kiaušinius bei kalmarus sudėti į salotas, išmaišyti viską su majonezu (jei reikia - pasūdyti) ir gauta mase įdaryti išskobtus avokadus. Galima papuošti krevetėmis. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1.5 vieneto avokadų
0.5 vieneto citrinų
1 vienetas obuolių
1 vienetas paprikų
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek majonezo
200 gramų kalmarų (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti minkštimą. Avokadų minkštimą ir nuluptą obuolį be sėklalizdžių supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti šviežiai išspaustomis citrinos sultimis. Papriką ir agurką taip pat supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su obuoliais bei avokadais. Susmulkintus kietai virtus kiaušinius bei kalmarus sudėti į salotas, išmaišyti viską su majonezu (jei reikia - pasūdyti) ir gauta mase įdaryti išskobtus avokadus. Galima papuošti krevetėmis. Skanaus.