• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų pieno
  • 500 gramų kalmarų (žiedai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų pieno
  • 500 gramų kalmarų (žiedai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų