Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
200 mililitrų grietinėlės
150 gramų pieno
500 gramų kalmarų (žiedai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarų žiedus pavirti užvirintame vandenyje apie 5 min. Nusausinti, sudėti į kepimo skardą. Grietinėlę pakaitinti su miltais, kad sutirštėtų. Prieskonių įmaišyti pagal skonį. Kalmarus užpilti grietinėle ir pašauti 5 min. į 180 laipsnių orkaitę. Po to apibarstyti sūriu ir kepti dar apie 10-15 minučių.