• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek kalmarų (filė)
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek sultinio (kalmarų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir svogūną supjaustyti.
    Kalmarus supjaustyti nedideliais gabalais, pavirti apie 5-7 min. Išvirusius kalmarus supjaustyti šiaudeliais.
    Morkas ir svogūną truputį pakepinti su aliejumi, po to įpilti sultinio, kuriame virė kalmarai, ir dar šiek tiek uždengus patroškinti.
    Į kitą įkaitintą keptuvę suberti miltus, po to įdėti sviestą ir, vis pamaišant, ištirpinti sviestą. Po to įpilti kalmarų sultinio, pavirti, kol sutirštės. Nepamiršti pastoviai maišyti.
    Į keptuvę su daržovėmis įdėti kalmarus, maltus gvazdikėlius ir truputį patroškinti, kol į kalmarus susigers daržovių sultys. Vėliau supilti padažą iš miltų ir dar patroškinti 2 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek kalmarų (filė)
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek sultinio (kalmarų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir svogūną supjaustyti.
    Kalmarus supjaustyti nedideliais gabalais, pavirti apie 5-7 min. Išvirusius kalmarus supjaustyti šiaudeliais.
    Morkas ir svogūną truputį pakepinti su aliejumi, po to įpilti sultinio, kuriame virė kalmarai, ir dar šiek tiek uždengus patroškinti.
    Į kitą įkaitintą keptuvę suberti miltus, po to įdėti sviestą ir, vis pamaišant, ištirpinti sviestą. Po to įpilti kalmarų sultinio, pavirti, kol sutirštės. Nepamiršti pastoviai maišyti.
    Į keptuvę su daržovėmis įdėti kalmarus, maltus gvazdikėlius ir truputį patroškinti, kol į kalmarus susigers daržovių sultys. Vėliau supilti padažą iš miltų ir dar patroškinti 2 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų