REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumalti sausainius su riešutais.
Išlydytą sviestą sumaišyti ir trumpai užvirti su sutirštintu pienu (100 g.).
Išminkyti, sudėti į torto formą, išlyginti ant dugno ir pakepti apie 12 minučių. Torto pagrindas gaunasi kietas, man tokio ir reikėjo. - Greitinę trumpai paplakti su 2 šaukštais vanilinio cukraus ir 4 šaukštais sukraus.
Ją sumaišyti su kitais pieno produktais. Dar įspausti laimo. - Paimti apie 200 mililitrų persikų sirupo ir jame pagal instrukciją paruošti želatiną.
2/3 supilti į baltą masę, o kitą palikti geltonam kremui. - Moliūgų tyrę (sutarkuotą ir pavirtą 10 minučių moliūgą) sumaišyti mikseriu su 3 konservuotais persikais ir 100 gramų sutirštinto pieno, vieno apelsino sultimis, šaukštu vanilinio cukraus ir, jei norisi, 2 šaukštais cukraus, įspausti laimo.
Išmaišyti gerai, supilti likusią želatiną, išmaišyti. - Tortinės kraštus apdėti persikais, uogomis, įpilti baltos masės, trumpai pašaldyti, dėti pjaustytų persikų, į tarpus pilti uogų. Trumpai pašaldyti ir vėl užpilti baltu kremu.
Tuomet palaikyti šaldytuve kol paviršius bus tikrai sustingęs. - Tuomet pilti geltoną kremą. Užšaldyti.
- Puošti vaisias ir uogomis pagal savo norus, užlieti ežerą iš kivių želė. Paprasta ir skanu, sakė.:)
REKLAMA