• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 0.5 kepimo miltelių
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.

    Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.

    Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.

    Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.

    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 0.5 kepimo miltelių
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų, išbrinkinkite avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir kakavą. Išmaišykite.

    Masę dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 20 - 30 minučių.

    Glaisto gamyba. Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite laužytą šokoladą, įpilkite pieno ir suberkite cukrų. Nuolat maišykite, kol šokoladas ištirps.

    Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago.

    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų