Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.
Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.
Tinka su duona, kaip užkandis.
SKANAUS!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas salierų
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulienos
400 gramų vištienos kepenėlių
100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek druskos
70 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų kepenėles susmulkinam ir kepame keptuvėje su sviestu apie 10 min. Iškepus sudedame į puodą. Kiaulieną sumalame, rūkytą šoninę susmulkiname. Šią dedame į keptuvę, pakepame, dedame supjaustytą svogūną, smulkiai susmulkintą morką ir salierą. Patroškiname apie 5 min, Dedame maltą kiaulieną ir paliekame kepti su daržovėmis. Beriame prieskonius. Viską troškiname apie 30 min.
Kai išsitroškina, dedame masę į kombainą ir sumalame. Viską dedame į formeles ir palaikome šaldytuve.