• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 200 gramų medaus
  • 2 vienetai kiaušinių (+ 1 baltymas)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą sudedamas margarinas, cukrus ir medus, tuomet šildomas ir tirpinamas karšto vandens vonelėje, kol dalis cukraus ištirpsta.
    Miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir prieskoniais.
    Pusė miltų suberiama į ištirpusio margarino su medumi ir cukrumi masę.
    Dedami 2 kiaušiniai ir suberiama likusi miltų dalis.
    Tešla kočiojama 2-3 mm storio, išpjaunamos įvairios formos nameliui konstruoti bei kitoms dekoracijoms ir kepama 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 min.
    Glajui kiaušinio baltymą, vandenį ir citrinos rūgštį išsukti, subetri cukraus pudrą (masė turi būti panaši, kaip tiršta grietinė).
    Viskas priklauso nuo fantazijos ir kruopštumo.
    Gražių ir skanių akimirkų!
    Skanaus!

Autorius: Valerija

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų margarino
  • 200 gramų medaus
  • 2 vienetai kiaušinių (+ 1 baltymas)
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (meduoliams)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą sudedamas margarinas, cukrus ir medus, tuomet šildomas ir tirpinamas karšto vandens vonelėje, kol dalis cukraus ištirpsta.
    Miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir prieskoniais.
    Pusė miltų suberiama į ištirpusio margarino su medumi ir cukrumi masę.
    Dedami 2 kiaušiniai ir suberiama likusi miltų dalis.
    Tešla kočiojama 2-3 mm storio, išpjaunamos įvairios formos nameliui konstruoti bei kitoms dekoracijoms ir kepama 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 min.
    Glajui kiaušinio baltymą, vandenį ir citrinos rūgštį išsukti, subetri cukraus pudrą (masė turi būti panaši, kaip tiršta grietinė).
    Viskas priklauso nuo fantazijos ir kruopštumo.
    Gražių ir skanių akimirkų!
    Skanaus!

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų