Sumaišykite atšaldytą vyną, sultis bei mineralinį vandenį ir supilstykite į taures. Papuoškite obuolio skiltelėmis ir patiekite. Jei neturite spanguolių ir obuolių sulčių, jas galite pasigaminti tiesiog sumaišę 0,5 stiklinės spanguolių sulčių su 0,5 stiklinės obuolių sulčių. Vietoj balto vyno, jei norite nealkoholinio kokteilio, galite naudoti nealkoholinį vyną arba tiesiog obuolių sultis. Skanaus.
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
4 obuolių
2 stiklinės baltojo vyno (sausas)
1 stiklinė mineralinio vandens
1 stiklinė sulčių (spanguolių-obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite atšaldytą vyną, sultis bei mineralinį vandenį ir supilstykite į taures. Papuoškite obuolio skiltelėmis ir patiekite. Jei neturite spanguolių ir obuolių sulčių, jas galite pasigaminti tiesiog sumaišę 0,5 stiklinės spanguolių sulčių su 0,5 stiklinės obuolių sulčių. Vietoj balto vyno, jei norite nealkoholinio kokteilio, galite naudoti nealkoholinį vyną arba tiesiog obuolių sultis. Skanaus.