• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską, imbierą, cinamoną ir muskatą.
    Tada sudedame sviestą, rankomis maigome, kol susidarys smulkūs tešlos trupinėliai. Sudedame medų ir gerai išmaišome, paminkome, kol susiformuos tešla. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min.

    Iškočiojame tešlą apie 3-4 mm storio. Išspaudžiame norimos formos sausainius. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską, imbierą, cinamoną ir muskatą.
    Tada sudedame sviestą, rankomis maigome, kol susidarys smulkūs tešlos trupinėliai. Sudedame medų ir gerai išmaišome, paminkome, kol susiformuos tešla. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min.

    Iškočiojame tešlą apie 3-4 mm storio. Išspaudžiame norimos formos sausainius. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų