• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 120 mililitrų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltam glajui:
    200g cukraus pudros
    1 šaukšto vandens
    Rudam glajui:
    100g pieniško šokolado (be įdaru ir riešutu)
    Papuošimams:
    Kokoso drožlių
    Įvairių pabarstukų

    Gaminimas:
    Į puodą įmušame kiaušinius, supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų, druską bei cinamoną ir viska gerai išsukam su elektriniu plaktuvu. Tada suberiam miltus ir gerai išmaišome. Tešla suvyniojam į plastikinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą 30min. Atšaldytą tešlą dedam ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiojam 0,5cm storio blyną, formelėmis išspaudžiam sausainius. Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, sausainius šaunam į180 laipsnių karščio orkaitę, ir kepam apie 12 – 15min. Iškepusius sausainius ištraukiam iš skardos ir padedam atvesti.

    Papuošimams:
    Rudam glajui: ištirpiname šokoladą.
    Baltam glajui: Cukraus pudrą sumaišome su vandeniu (turi gautis pastos tirštumo masė). Supilam masę i konditerinį maišelį ir puošiam sausainius. Glajų taip pat galima tepti su konditeriniu teptuku. Barstom pabarstukais.
    Skanaus! :)

Autorius: Asta J.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 120 mililitrų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltam glajui:
    200g cukraus pudros
    1 šaukšto vandens
    Rudam glajui:
    100g pieniško šokolado (be įdaru ir riešutu)
    Papuošimams:
    Kokoso drožlių
    Įvairių pabarstukų

    Gaminimas:
    Į puodą įmušame kiaušinius, supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų, druską bei cinamoną ir viska gerai išsukam su elektriniu plaktuvu. Tada suberiam miltus ir gerai išmaišome. Tešla suvyniojam į plastikinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą 30min. Atšaldytą tešlą dedam ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiojam 0,5cm storio blyną, formelėmis išspaudžiam sausainius. Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių, sausainius šaunam į180 laipsnių karščio orkaitę, ir kepam apie 12 – 15min. Iškepusius sausainius ištraukiam iš skardos ir padedam atvesti.

    Papuošimams:
    Rudam glajui: ištirpiname šokoladą.
    Baltam glajui: Cukraus pudrą sumaišome su vandeniu (turi gautis pastos tirštumo masė). Supilam masę i konditerinį maišelį ir puošiam sausainius. Glajų taip pat galima tepti su konditeriniu teptuku. Barstom pabarstukais.
    Skanaus! :)

Autorius: Asta J.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų