• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)
  • 50 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, sudėkite sviestą, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite.
    Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.
    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčiais.
    Sudėkite į puodą burokėlius, obuolius, susmulkintą svogūną ir virkite apie 30 min.
    Išvirtus barščius paskaninkite citrinų sultimis ir prieskoniais (jei trūkstą).
    Patiekite šiltus su koldūnais.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)
  • 50 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą sultinį, sudėkite sviestą, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite.
    Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.
    Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčiais.
    Sudėkite į puodą burokėlius, obuolius, susmulkintą svogūną ir virkite apie 30 min.
    Išvirtus barščius paskaninkite citrinų sultimis ir prieskoniais (jei trūkstą).
    Patiekite šiltus su koldūnais.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų