Supilkite į puodą sultinį, sudėkite sviestą, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčiais. Sudėkite į puodą burokėlius, obuolius, susmulkintą svogūną ir virkite apie 30 min. Išvirtus barščius paskaninkite citrinų sultimis ir prieskoniais (jei trūkstą). Patiekite šiltus su koldūnais. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai obuolių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1.5 litro sultinio (daržovių)
50 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite į puodą sultinį, sudėkite sviestą, paskaninkite prieskoniais ir užvirkite. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite ketvirčiais. Sudėkite į puodą burokėlius, obuolius, susmulkintą svogūną ir virkite apie 30 min. Išvirtus barščius paskaninkite citrinų sultimis ir prieskoniais (jei trūkstą). Patiekite šiltus su koldūnais. Skanaus!