1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
šiek tiek majonezo
1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
šiek tiek druskos
4 vienetai tortilijos
400 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos. Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius. Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite). Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis. Skanaus.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
šiek tiek majonezo
1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
šiek tiek druskos
4 vienetai tortilijos
400 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos. Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius. Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite). Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis. Skanaus.