1 vienetas tešlos (sluoksniuota, bemielė, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį, viską pabarstome prieskoniais ir paliekame pasitroškinti. Po 7 min supilti grietinėlę, džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
50 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
30 gramų džiūvesėlių
25 gramai baravykų (džiovinti, tarkuoti)
300 gramų pievagrybių
40 gramų grietinėlės
šiek tiek druskos
1 vienetas tešlos (sluoksniuota, bemielė, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį, viską pabarstome prieskoniais ir paliekame pasitroškinti. Po 7 min supilti grietinėlę, džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!