• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas antienos
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu.
    Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų.
    Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Austėja

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas antienos
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu.
    Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų.
    Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Austėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų