Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu. Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų. Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min. Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Autorius: Austėja
INGREDIENTAI:
3 vienetai apelsinų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas antienos
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek prieskonių (paukštienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu. Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų. Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min. Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru. Skanaus!