• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 15 vienetų bulvių
  • 1 sauja granatų (sėklos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kmynų
  • 2 vienetai morkų (didelė)
  • 5 vienetai obuolių
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas antienos
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Po anties oda pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti.
    Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis.
    Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į polietileninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
    Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti ir kepti be jos - taip greičiau iškepa.
    Padaryti padažą iš vyno, granatų sėklų, citrinos žievelės bei sojos padažo.
    Iškepsią antį aplieti pasigamintu padažu.
    Aplink sudėti pomidorus, agurkus, bulves bei morkas.
    Skanaus.

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 15 vienetų bulvių
  • 1 sauja granatų (sėklos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja kmynų
  • 2 vienetai morkų (didelė)
  • 5 vienetai obuolių
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas antienos
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Po anties oda pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti.
    Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis.
    Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į polietileninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
    Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti ir kepti be jos - taip greičiau iškepa.
    Padaryti padažą iš vyno, granatų sėklų, citrinos žievelės bei sojos padažo.
    Iškepsią antį aplieti pasigamintu padažu.
    Aplink sudėti pomidorus, agurkus, bulves bei morkas.
    Skanaus.

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų