Po anties oda pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į polietileninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti. Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti ir kepti be jos - taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš vyno, granatų sėklų, citrinos žievelės bei sojos padažo. Iškepsią antį aplieti pasigamintu padažu. Aplink sudėti pomidorus, agurkus, bulves bei morkas. Skanaus.
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
15 vienetų bulvių
1 sauja granatų (sėklos)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja kmynų
2 vienetai morkų (didelė)
5 vienetai obuolių
5 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas antienos
0.5 stiklinės raudonojo vyno
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
200 gramų sviesto
šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Po anties oda pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į polietileninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti. Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti ir kepti be jos - taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš vyno, granatų sėklų, citrinos žievelės bei sojos padažo. Iškepsią antį aplieti pasigamintu padažu. Aplink sudėti pomidorus, agurkus, bulves bei morkas. Skanaus.