INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 80 gramų migdolų
- šiek tiek muskato
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek taukų (riebalų)
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 100 gramų batono
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 40 gramų razinų
- 800 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi ir sukapojami. Iš mėsos masės formuojami maltinukai, pavoliojami migdoluose, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje orkaitėje. Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
REKLAMA