Kalakutienos filė supjaustyti didesniais gabaliukas ir pavirti apie 15min., tada sudėti pjaustytas kubeliais bulves ir troškinti. Kol troškinasi mėsytė su bulvėmis pakepinti griežineliais pjaustytus svogūnus ir per pusę supjaustytus pievagrybius. Viską sudėti į puodą ir troškinti dar apie 15min. Baigiant troškintis sudėti majonezą, grietinę ir prieskonius. Skanaus.
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (didelės)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai majonezo
250 gramų pievagrybių
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (paukštienos)
šiek tiek prieskonių (vegeta)
500 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos filė supjaustyti didesniais gabaliukas ir pavirti apie 15min., tada sudėti pjaustytas kubeliais bulves ir troškinti. Kol troškinasi mėsytė su bulvėmis pakepinti griežineliais pjaustytus svogūnus ir per pusę supjaustytus pievagrybius. Viską sudėti į puodą ir troškinti dar apie 15min. Baigiant troškintis sudėti majonezą, grietinę ir prieskonius. Skanaus.