Sausi pieno milteliai maišomi su skrudintais žemės riešutais. Atskirai puode sumaišomas cukrus su kakava, supilamas pienas, užkaičiama ir maišant užvirinama. Užvirintas pienas supilamas ant su pieno milteliais sumaišytų riešutų, išmaišoma ir sudedama į norimą formą. Viskas atvėsinama ir padedama kelioms valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekiama supjausčius riekelėmis arba mažesniais gabalėliais. Skanaus!
Autorius: Urtė
INGREDIENTAI:
3 stiklinės cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
500 gramų žemės riešutų (skrudinti, be luobelių)
1 stiklinė pieno
350 gramų pieno (milteliai vaikams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausi pieno milteliai maišomi su skrudintais žemės riešutais. Atskirai puode sumaišomas cukrus su kakava, supilamas pienas, užkaičiama ir maišant užvirinama. Užvirintas pienas supilamas ant su pieno milteliais sumaišytų riešutų, išmaišoma ir sudedama į norimą formą. Viskas atvėsinama ir padedama kelioms valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekiama supjausčius riekelėmis arba mažesniais gabalėliais. Skanaus!