• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų bulvių
  • 0.5 gramo juodųjų pipirų
  • 0.5 gramo muskato
  • 20 gramų svogūnų
  • 10 gramų kiaulės lašinių
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek kiaulienos žarnų
  • 2.5 gramo druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekiai nurodyti vienai porcijai.
    Švariai ir gerai išplautas žarnas ištrinti druska bei česnaku.
    240 g nusunktų bulvių tarkių užplikyti karštu pienu, išmaišyti su smulkiai supjaustytais lašiniais, kepintais svogūnais, druska, maltais juodaisiais pipirais, maltais muskato riešutais ir nekietai prikimšti žarnas.
    Skardą patepti taukais, pripilti truputį vandens, laisvai sudėti žarnas ir kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Vėdarus keliose vietose subadyti.
    Kepant retkarčiais palaistyti riebalais.
    Patiekti su 60 g spirgų ir svogūnų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų bulvių
  • 0.5 gramo juodųjų pipirų
  • 0.5 gramo muskato
  • 20 gramų svogūnų
  • 10 gramų kiaulės lašinių
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek kiaulienos žarnų
  • 2.5 gramo druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekiai nurodyti vienai porcijai.
    Švariai ir gerai išplautas žarnas ištrinti druska bei česnaku.
    240 g nusunktų bulvių tarkių užplikyti karštu pienu, išmaišyti su smulkiai supjaustytais lašiniais, kepintais svogūnais, druska, maltais juodaisiais pipirais, maltais muskato riešutais ir nekietai prikimšti žarnas.
    Skardą patepti taukais, pripilti truputį vandens, laisvai sudėti žarnas ir kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Vėdarus keliose vietose subadyti.
    Kepant retkarčiais palaistyti riebalais.
    Patiekti su 60 g spirgų ir svogūnų padažu.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų