• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 0.5 litro pieno
  • 1 litras kefyro
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 0.5 litro pieno
  • 1 litras kefyro
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
  • 500 gramų burokėlių (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų