INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro pieno
- 1 litras kefyro
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 500 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro pieno
- 1 litras kefyro
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 500 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.
Autorius: justelez
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI