250 mililitrų kondensuoto pieno (karamelės skonio ("Rududu"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutrupiname giliame inde. Puode ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną ir užviriname.Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Greita bei laaabai skanu:)
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
400 gramų sausainių ("Gaidelis")
100 gramų sviesto
250 mililitrų kondensuoto pieno (karamelės skonio ("Rududu"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutrupiname giliame inde. Puode ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną ir užviriname.Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Greita bei laaabai skanu:)