Nusiplauname rankas ir pradedame gaminti. Pašildome vandenį, ištirpiname mieles, druską, cukrų, viską dedame į dubenį ir išmaišome. Tada supilame miltus ir išmindome tešlą. Paliekame išminkytą tešlą 20 min. pastovėti. Į keptuvę pusžiedžiais supjaustome svogūnus, česnaką, pomidorus, šiek tiek pakepiname, tuomet dedame pomidorų padažą bei petražoles, paskaniname druska bei pipirais. Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Iškočiojame tešlą, užtepame viską ką kepėme, ant viršau dedame supjaustytą dešrą, agurkus ir sūrį. Kepame apie 15 min. P.S. Padas išeina storas, todėl tešlą galite padalinti į dvi dalis. Skanaus!
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (marinuoti)
1 arbatinis šaukštelis cukraus
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
3 vienetai svogūnų
4 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 stiklinė vandens
šiek tiek dešros
240 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nusiplauname rankas ir pradedame gaminti. Pašildome vandenį, ištirpiname mieles, druską, cukrų, viską dedame į dubenį ir išmaišome. Tada supilame miltus ir išmindome tešlą. Paliekame išminkytą tešlą 20 min. pastovėti. Į keptuvę pusžiedžiais supjaustome svogūnus, česnaką, pomidorus, šiek tiek pakepiname, tuomet dedame pomidorų padažą bei petražoles, paskaniname druska bei pipirais. Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Iškočiojame tešlą, užtepame viską ką kepėme, ant viršau dedame supjaustytą dešrą, agurkus ir sūrį. Kepame apie 15 min. P.S. Padas išeina storas, todėl tešlą galite padalinti į dvi dalis. Skanaus!