Nuskustas bulves bei morkas ir pomidorus supjaustykite. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Griežinėliais supjaustykite dešreles, suberkite į įkaitintą keptuvę, sudėkite sviestą ir truputį apkepkite. Visą keptuvės turinį supilkite į puodą, suberkite morkas, ant viršaus bulves, žiedinius kopūstus, brokolius, žirnelius, pomidorus, suberkite vištienos sultinį ir įpilkite 1 stiklinę vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min. Baigus troškinti pagal skonį įberkite druskos, sudėkite grietinę ir dar 5 min troškinkite. Skanaus.
Autorius: Justelez
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas pomidorų pastos
1 sauja svogūnų (laiškai)
1 sauja žirnių (šaldyti)
8 vienetai dešrelių (pieniškos)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis sultinio (vištienos)
200 gramų brokolių (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves bei morkas ir pomidorus supjaustykite. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Griežinėliais supjaustykite dešreles, suberkite į įkaitintą keptuvę, sudėkite sviestą ir truputį apkepkite. Visą keptuvės turinį supilkite į puodą, suberkite morkas, ant viršaus bulves, žiedinius kopūstus, brokolius, žirnelius, pomidorus, suberkite vištienos sultinį ir įpilkite 1 stiklinę vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min. Baigus troškinti pagal skonį įberkite druskos, sudėkite grietinę ir dar 5 min troškinkite. Skanaus.