250 gramų jūros gėrybių (moliuskų, krevečių, kalmarų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpiname puode, kuriame virsime sriubą. Sudedame smulkiai kapotą svogūną, česnaką, smulkintas petražoles ir maišydami truputelį apkepiname. Vėliau įmaišome garstyčias, raudonosios bei aitriosios paprikų prieskonius ir miltus. Po truputį pildami žuvies sultinį (jį pasidariau iš žuvienei skirtų kubelių) intensyviai maišome. Įdedame kelis lauro lapelius ir verdame ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Sriuba neturi būti labai skysta. Nukėlę nuo viryklės, išimame lauro lapelius ir smulkintuvu susmulkiname išvirusius sriubos ingridientus. Vėl dedame ant viryklės, sudedame jūros gėrybes ir verdame ant silpnos ugnies apie 3-5 minutes. Valgome su ciabatta duona. Skanaus.
250 gramų jūros gėrybių (moliuskų, krevečių, kalmarų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpiname puode, kuriame virsime sriubą. Sudedame smulkiai kapotą svogūną, česnaką, smulkintas petražoles ir maišydami truputelį apkepiname. Vėliau įmaišome garstyčias, raudonosios bei aitriosios paprikų prieskonius ir miltus. Po truputį pildami žuvies sultinį (jį pasidariau iš žuvienei skirtų kubelių) intensyviai maišome. Įdedame kelis lauro lapelius ir verdame ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Sriuba neturi būti labai skysta. Nukėlę nuo viryklės, išimame lauro lapelius ir smulkintuvu susmulkiname išvirusius sriubos ingridientus. Vėl dedame ant viryklės, sudedame jūros gėrybes ir verdame ant silpnos ugnies apie 3-5 minutes. Valgome su ciabatta duona. Skanaus.