• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 45 gramai sviesto
  • 1 litras sultinio (žuvies)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
  • 250 gramų jūros gėrybių (moliuskų, krevečių, kalmarų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpiname puode, kuriame virsime sriubą.
    Sudedame smulkiai kapotą svogūną, česnaką, smulkintas petražoles ir maišydami truputelį apkepiname.
    Vėliau įmaišome garstyčias, raudonosios bei aitriosios paprikų prieskonius ir miltus.
    Po truputį pildami žuvies sultinį (jį pasidariau iš žuvienei skirtų kubelių) intensyviai maišome.
    Įdedame kelis lauro lapelius ir verdame ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Sriuba neturi būti labai skysta.
    Nukėlę nuo viryklės, išimame lauro lapelius ir smulkintuvu susmulkiname išvirusius sriubos ingridientus.
    Vėl dedame ant viryklės, sudedame jūros gėrybes ir verdame ant silpnos ugnies apie 3-5 minutes.
    Valgome su ciabatta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (milteliai)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 45 gramai sviesto
  • 1 litras sultinio (žuvies)
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
  • 250 gramų jūros gėrybių (moliuskų, krevečių, kalmarų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpiname puode, kuriame virsime sriubą.
    Sudedame smulkiai kapotą svogūną, česnaką, smulkintas petražoles ir maišydami truputelį apkepiname.
    Vėliau įmaišome garstyčias, raudonosios bei aitriosios paprikų prieskonius ir miltus.
    Po truputį pildami žuvies sultinį (jį pasidariau iš žuvienei skirtų kubelių) intensyviai maišome.
    Įdedame kelis lauro lapelius ir verdame ant nedidelės ugnies apie 5 minutes. Sriuba neturi būti labai skysta.
    Nukėlę nuo viryklės, išimame lauro lapelius ir smulkintuvu susmulkiname išvirusius sriubos ingridientus.
    Vėl dedame ant viryklės, sudedame jūros gėrybes ir verdame ant silpnos ugnies apie 3-5 minutes.
    Valgome su ciabatta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų