INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas lešių
- 1 valgomasis šaukštas ryžių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 2 stiklinės jogurto
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 0.5 litro sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lęšiai ir ryžiai atskirai išverdami sultinyje, po to sumaišomi, įberiama druskos ir pipirų. Grietinė, trynys ir jogurtas išsukama ir pamažu supilama į karštą su lęšiais ir ryžiais sumaišytą sultinį. Viskas gerai išmaišoma ir pakaitinama iki užvirimo, bet neužverdama, kad nesusitrauktų uždaras. Prieš paduodant valgyti, į sriubą įberiama smulkiai supjaustytų mėtų lapelių ir įdedama sviesto.
REKLAMA